1 may 2007, 15:52

Тези дни... 

  Poesía
587 0 2
Тези дни не ще забравя,
не ще забравя милото лице
аз трябва нещо да направя,
за да спечеля твоето сърце.

Ала кураж не ми достига
срамежлива съм си аз
всеки своето постига
само аз оставам пас.

Но иначе мечтая всеки ден
за усмивката, очите ти магнитни
някай ден дано да срещнеш мен
и сърцето ти към мойто литне.

© Анн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??