1 мая 2007 г., 15:52

Тези дни... 

  Поэзия
580 0 2
Тези дни не ще забравя,
не ще забравя милото лице
аз трябва нещо да направя,
за да спечеля твоето сърце.

Ала кураж не ми достига
срамежлива съм си аз
всеки своето постига
само аз оставам пас.

Но иначе мечтая всеки ден
за усмивката, очите ти магнитни
някай ден дано да срещнеш мен
и сърцето ти към мойто литне.

© Анн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??