1.05.2007 г., 15:52 ч.

Тези дни... 

  Поезия
579 0 2
Тези дни не ще забравя,
не ще забравя милото лице
аз трябва нещо да направя,
за да спечеля твоето сърце.

Ала кураж не ми достига
срамежлива съм си аз
всеки своето постига
само аз оставам пас.

Но иначе мечтая всеки ден
за усмивката, очите ти магнитни
някай ден дано да срещнеш мен
и сърцето ти към мойто литне.

© Анн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??