10 ago 2018, 8:52

Тези твои очи 

  Poesía » De amor
671 3 2

Тези твои очи

 

Само миг ни дели 

от нощта непрогледната 

и заспиват съдби 

душите отправят се в бъдното.

Няма да ни личи

във сълзите до утре изсъхнали,

няма да ни боли,

ако всичко е вече изпуснато.

Тези твои очи 

ще ме галят, но само в съня ми,

тези твои коси,

ще докосват мен като воали.

Няма да ни боли, 

когато утре ги няма 

тези наши звезди,

а небосклона е празен. 

И нощта ще вали,

а небето ще плаче

тези твои очи 

ще останат в сърцето ми вечно.

Поне за миг се поспри

нека залеза пръв да си тръгне, 

после ти си тръгни, 

ако сърцето реши да те пусне.

 

Вдъхновение:

Песента "Чужди усмивки"

 

https://youtu.be/Lez48XNEViM

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??