26 jun 2011, 0:34

Ти 

  Poesía » Otra
598 0 4

Розата вехне.
Перонът - без влак.
Плоча за нежност,
картон за брак...
Дейност тъй нужна!
Може би не...
Не и при дружба.
Не и добре...
Виждам посока.
Кадър назад...
Пак при урока,
двамата пак...
Кичур в косите,
копнеж и блян.
Драма през дните,
крещиш и съм сам...
Дистанция крайна -
това ни дели.
Бездна безкрайна,
когато горчи...
Повей със бриза,
море отпреди.
Свърши капризът 
и двете следи...
Пожарът гасне.
Но... корен стои.
В кошмар ужасен -
спомен, но... ти!

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??