4 jul 2007, 9:15

ТИ 

  Poesía
578 0 6
Нахлу в живота ми като магия,
навред звучиш като екстаз.
Повярва в моята стихия,
написа стихове в захлас.

Повярва в мен и не сгреши,
живя живота си на воля.
Мечти мечтани оживи,
игра най-трудната си роля!

За нищо не се моля вече,
получих шанса си в живота.
А той е плам горещ, човече,
по-хубав от измисления даже!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??