18 jun 2008, 14:43

Ти 

  Poesía » Otra
657 0 2

Ти си само име без лице,

аромат без дъх си ти за мен...

Ти си цвете, но в саксия,

ти си поглед... поглед празен...

 

Ти си всичко за човека,

дето нищичко си няма...

Ти си мрак в очите на слепеца,

дето вярва и те търси...

 

Ти си всичко,

без което мога да живея...

Ти си нищо

и не мога вече да го крия...

 

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??