Ти не говориш - не,
не казваш нито дума,
а всъщност толкова добре
разбираш всяка моя глума.
Ти не поглеждаш - не,
не хвърляш взор към мене,
а всъщност толкова добре
душата ми полагаш на колене.
Не, не гледай и не говори,
а само ме усещай.
Когато любовта гори
и без сетивата се усеща...
© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados