May 18, 2011, 11:17 PM

Ти 

  Poetry » Love
587 0 1

Ти не говориш - не,
не казваш нито дума,
а всъщност толкова добре
разбираш всяка моя глума.

Ти не поглеждаш - не,
не хвърляш взор към мене,
а всъщност толкова добре
душата ми полагаш на колене.

Не, не гледай и не говори,
а само ме усещай.

Когато любовта гори
и без сетивата се усеща...

© Божидар Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??