11 jun 2010, 19:52

Ти 

  Poesía » Otra
546 0 1

Ти докосна душата ми

и открадна сърцето ми,

преобърна живота ми

и разбуди чувствата ми.

 

Сърцето неуморно трепти,

когато изрича името ти,

забиващо тъй лудо,

виждайки очите ти.

 

Душата е пуста,

като ограбена стая,

продадена на дявола,

с едничка молба.

 

Да дойдеш в живота ми

и с мен да споделиш

всичко онова, даващо

сила на чувствата ни. 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??