21 oct 2009, 13:04

Ти... 

  Poesía » Versos blancos
736 0 14

Затворих 

всичките врати

в сърцето си

и коленичих

със премрежени очи...

Протегнах

двете си ръце

и казах:

-Ти ги отвори!

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??