Oct 21, 2009, 1:04 PM

Ти... 

  Poetry » White poetry
704 0 14

Затворих 

всичките врати

в сърцето си

и коленичих

със премрежени очи...

Протегнах

двете си ръце

и казах:

-Ти ги отвори!

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??