19 dic 2010, 1:19

Ти 

  Poesía » De amor
626 0 1

Кой ден сме и кой месец?
Загубих толкова време в мислене за нас...

Защото това сме аз и ти, и всички хора...
и не знам защо не мога да спра да те гледам...
Не знам и защо нещата не се получиха...
Не мога да премълча любовта си...
Защото това сме аз и ти, и всички хора...
и не правим нищо за любовта си...
Кой ден сме и кой месец...?
Този часовник никога не е бил толкова жив,
никога не е бързал така...
Не мога да догоня времето и бързата ти крачка...
Говори ми... искам да те усетя...
искам да те чуя...
Ти си силата, която ме кара да продължа да вървя...
Ти си надеждата, която ме кара да вярвам...
Ти си светлината в душата ми...
Ти... ти си всичко...
Кой ден сме и кой месец? Питам отново...
Държиш ме в ръцете си,
няма да ме оставиш да падна...
Взимаш дъха ми... убиваш ме...
Не мога да спра да се взирам в невероятното ти лице...
Защото ти си всичко, което искам...
От което се нуждая!
Ти... ти си всичко...!!!

© Ивана Кондева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??