29 oct 2010, 9:12

Ти 

  Poesía » De amor
714 0 1

Ти

 

Ти си жената, която ме плени.

Ти си жената, която всяка нощ сънувам.

Ти си ангелът, който долетя и кацна до мен.

Ти! Ти, моя любов.

 

Ти си жената, която никога не ще забравя.

Ти си лъкът, пробол ме в сърцето.

Ти си слънцето, което разтопи леда.

Ти! Ти, вечна любов.

 

Ти, с твоите очи и усмивка, никога не ще забравя!

© Иван Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??