Ти
Ти си жената, която ме плени.
Ти си жената, която всяка нощ сънувам.
Ти си ангелът, който долетя и кацна до мен.
Ти! Ти, моя любов.
Ти си жената, която никога не ще забравя.
Ти си лъкът, пробол ме в сърцето.
Ти си слънцето, което разтопи леда.
Ти! Ти, вечна любов.
Ти, с твоите очи и усмивка, никога не ще забравя!
© Иван Александров All rights reserved.