26 may 2010, 10:08

Ти 

  Poesía
490 0 0

Догаря цигарата.

Догаряш и ти.

Сам си.

Вали.

 

Минава времето.

Минаваш и ти.

Мислиш.

Боли.

 

 

Идва утрото.

Идваш и ти.

Говориш.

Мълчи!

 

Пада нощта.

Падаш и ти.

Сънуваш.

Кажи!

 

 

Пее часовникът.

Пееш и ти.

Помниш.

Лъжи.

 

Отлитат птиците.

Отлиташ и ти.

Сам си.

Сълзи?

© Елис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??