Догаря цигарата.
Догаряш и ти.
Сам си.
Вали.
Минава времето.
Минаваш и ти.
Мислиш.
Боли.
Идва утрото.
Идваш и ти.
Говориш.
Мълчи!
Пада нощта.
Падаш и ти.
Сънуваш.
Кажи!
Пее часовникът.
Пееш и ти.
Помниш.
Лъжи.
Отлитат птиците.
Отлиташ и ти.
Сам си.
Сълзи?
© Елис All rights reserved.