21 feb 2017, 22:54

Ти 

  Poesía » De amor
252 0 0

Трябва ли да обичам толкова твоите очи,
да се нуждая от гласа, от усмивката

и сълзите ти дори?
Толкова зависима от тебе ставам, 
че изгубвам се 
и пътя си забравям.
А може би моят път си ти, 

ти си моето бъдеще и смисълът на моите мечти!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??