21.02.2017 г., 22:54 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
249 0 0

Трябва ли да обичам толкова твоите очи,
да се нуждая от гласа, от усмивката

и сълзите ти дори?
Толкова зависима от тебе ставам, 
че изгубвам се 
и пътя си забравям.
А може би моят път си ти, 

ти си моето бъдеще и смисълът на моите мечти!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??