18 oct 2017, 0:16  

Ти 

  Poesía » Otra
434 4 8

 

ТИ

 

1.
... ти си
в мойто
дежурство...

2.
Ти си
толкова непредсказуем,
толкова ненаситен,
толкова силен и мощен...
Всичко, всичко
преобърна във мене.

Луд вятър!

3.
Ти не си просто моята слабост,
а – викът на сърцето ми.
Ще умре ли последната
клетка на рака?

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??