ТИ
1.
... ти си
в мойто
дежурство...
2.
Ти си
толкова непредсказуем,
толкова ненаситен,
толкова силен и мощен...
Всичко, всичко
преобърна във мене.
Луд вятър!
3.
Ти не си просто моята слабост,
а – викът на сърцето ми.
Ще умре ли последната
клетка на рака?
© Латинка-Златна Все права защищены