24 nov 2017, 16:28

Ти... 

  Poesía » De amor
479 1 2

Ти се върна...
в нощ пълнолунна.
С/ъс/ усмивка
по-силна от вятъра
и засенчи
лунния блясък.
Ти се върна,
подари ми крилете си
и остави следи...
от любов.
Изгря върху устните
малко щастие - 
тъй жадуван миг
от живот.
И ако в пукнатините
на времето
се засели студът,
тези мънички спомени
...ще го взривят.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??