28 feb 2007, 0:05

Ти... 

  Poesía
917 0 3
Ти... Един мой свят,
който властва в моето сърце.
Ти си раят на моят ад...
И все повече към сладостта влече...

Ти... Един мой миг,
несъвършен, но до болка обичам...
А аз... неизказан стих
с всяка дума мъката отричам...

Ти... Една обич, която страда.
Но въпреки това расте.
Тя... Любов, която не прегаря
и към изгрева влече...

Ти... Една наполовина сбъдната мечта.
Миг на сладост с аромат на сълзи.
Ти... Крадец на женските сърца
ще си в сърцето ми завинаги....

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??