10 jun 2021, 23:45

Ти.. 

  Poesía » De amor, Verso acróstico
558 1 0

Внимателен,спокоен ти си с всички..
Искрен,честен-с хората добрички...
Красив и мрачен-както аз те искам..
Тих или бъбрив си днес-това се питам...
Обичам те-такъв,какъвто си-
Радостен или сърдит във тъжни дни...

© Keri Fortunate Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??