Jun 10, 2021, 11:45 PM

Ти.. 

  Poetry » Love, Аcrostis
556 1 0

Внимателен,спокоен ти си с всички..
Искрен,честен-с хората добрички...
Красив и мрачен-както аз те искам..
Тих или бъбрив си днес-това се питам...
Обичам те-такъв,какъвто си-
Радостен или сърдит във тъжни дни...

© Keri Fortunate All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??