28 abr 2009, 19:53

Ти 

  Poesía » De amor
1253 0 3

 

Единствен на земята си ти,
единствен в моите мечти.
За теб всяка секунда аз мисля,
за теб мечтая.
Когато спя, сънувам теб,

когато плача, плача за теб.

А когато аз обичам,

знай, обичам само теб...

© Гергана Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??