28 апр. 2009 г., 19:53

Ти 

  Поэзия » Любовная
1190 0 3

 

Единствен на земята си ти,
единствен в моите мечти.
За теб всяка секунда аз мисля,
за теб мечтая.
Когато спя, сънувам теб,

когато плача, плача за теб.

А когато аз обичам,

знай, обичам само теб...

© Гергана Желязкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??