16 nov 2010, 15:17

Ти! 

  Poesía » De amor
908 0 3

 

За секунди припадам в ръцете ти.
Всяка болка забравям, не помня.
Всеки спомен изтриват очите ти,
всеки стон, всеки вопъл, изчезват...
Ти ме палиш и пожара във мен гасиш.
Ти ме взимаш и после ме връщаш.
Заминаваш и връщаш се, тръгваш си.
Аз те чакам и знам, че ще дойдеш.
Теб те няма, а в мислите винаги
само с мен си, само тук и сега си.
Пак завърташ живота ми
с всяко идване.
Всяко тръгване ми носи... заблуда.
И къде си сега?                                         

Бягаш с вятъра.                                  
Във морето изчезваш, пътуваш...                  
Аз те чакам, в мойте мисли спасявам те           
и от бури и от тъжните погледи.
За секунди преобръщаш живота ми.
Аз забравям за всичко и всеки.
И мечтая да припадам в ръцете ти.
Само целувките, само воплите,
само погледа ти как играе по мен
да усещам.                     

 

© Сандра Неста Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??