Tи ме гледаш право в очите.
Там виждаш огледален образ на себе си.
Там са твоите мечти и идеали.
Aз съм готов да ги покрия всичките.
Ние танцуваме в танца на живота и двете ни тела немогат да се наситят.
Двете ни души немогат да се слеят.
Аз жадувам за теб също както и ти...
А радостта идва тогава, когато два погледа се срещнат на една ръка растояние.
Екзотизма се слива с еротизма и се превръща в романтика.
Бих искал да ме докоснеш за да усетя тази романтика.
Бих искал да сме аз и ти пред окена на нашите мечти.
В твоите води няма жажда, в тях няма мрак.
Нека бъда рибата, която непрестанно да плува в твоето сърце.
Нека да съм малката звезда, която да не угасва....
Ти си моето огледало, в което не ме страх да се погледна.
Ти си онази кукла, която не е порцеланова с грим.
Ти си мънистата, която няма никога да скъсам.
Ти беше без маска и грим, ти беше онзи невероятен пърфюм.
Ти беше и пак ще бъдеш...............................
© Бен Ар Todos los derechos reservados