Jun 27, 2007, 10:53 PM

Ти беше... 

  Poetry
583 0 2

                                         Tи ме гледаш право в очите.

                                  Там виждаш огледален образ на себе си.

                                         Там са твоите мечти и идеали.
                                   Aз съм готов да ги покрия всичките.


              Ние танцуваме в танца на живота и двете ни тела немогат да се наситят.

                                       Двете ни души немогат да се слеят.

                                 Аз жадувам за теб също както и ти...

   А радостта идва тогава, когато два погледа се срещнат на една ръка растояние.

      Екзотизма се слива с еротизма и се превръща в романтика.

                     Бих искал да ме докоснеш за да усетя тази романтика.

                     Бих искал да сме аз и ти пред окена на нашите мечти.

                В твоите води няма жажда, в тях няма мрак.

                Нека бъда рибата, която непрестанно да плува в твоето сърце.

               Нека да съм малката звезда, която да не угасва....  
              
                Ти си моето огледало, в което не ме страх да се погледна.

                Ти си онази кукла, която не е порцеланова с грим.

                Ти си мънистата, която няма никога да скъсам.

                Ти беше без маска и грим, ти беше онзи невероятен пърфюм.

                           Ти беше и пак ще бъдеш............................... 

© Бен Ар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "В твоите води няма жажда, в тях няма мрак.Нека бъда рибата, която непрестанно да плува в твоето сърце." Това ми хареса много-оригинално, дълбоко и истинско.Това с пафюма не знам дали е това което аз си мисля...
  • Красиво, но малко го раздвижи...
    и към вечността се приближи...
    Там са багрите на Красотата...
    но готов ли си да платиш ЦЕНАТА
Random works
: ??:??