22 jul 2009, 11:44

Ти беше онзи.... 

  Poesía » De amor
993 0 6

 

Ти беше онзи...

 

 

 Ти беше онзи, за когото мечтаех.
Ти беше човекът, който до болка желаех.
Мъжът, който ме направи щастлива.
Този, заради който и океана бих прекосила.

 

 Но беше и онзи, който безмълвно седеше,
когато аз плачех и от любов грубо ругаех.
Този, който нежност и чувства така пестеше,
сякаш ще свършат и празен оставаш.


Прие ме за даденост и ме загуби.
Грешка беше, че в тебе се влюбих.
Красиво беше, но и силно болеше.
Особено сутрин, когато разбирах,
че ти нощем далече от мене спокойно си спеше.

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??