9 sept 2022, 17:44

Ти беше вярна 

  Poesía » De amor, Otra
568 0 0

За секунди си замина.

Мен не ме погледна 

За секунди ме изостави

и не се завърна,

че как да не стоя и да ти се насладя

до последната секунда.

 

Искам те! Искам те! Искам те!

Не мога без тебе.

Като празен стоя и гледам снимката твойта и мойта.

Проклета да бъдеш . О, да...!

Проклета да бъдеш.

 

Уж за тебе. Слънце мое.

Любов моя най-вярна.

Дойде времето да ми признаеш ,че с друг ме заменяш.

 

Ти беше вярна ,

любов ми даде. 

Добре ми беше с тебе.

Прости ми мила , прости ми драга.

Не ми губи времето вече.

 

Ти беше вярна,

звездице мое.

Добре ми беше с тебе.

Прости ми мила, прости ми драга.

Не си губи времето с мене.

 

 

 

 

 

 

 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??