За секунди си замина.
Мен не ме погледна
За секунди ме изостави
и не се завърна,
че как да не стоя и да ти се насладя
до последната секунда.
Искам те! Искам те! Искам те!
Не мога без тебе.
Като празен стоя и гледам снимката твойта и мойта.
Проклета да бъдеш . О, да...!
Проклета да бъдеш.
Уж за тебе. Слънце мое.
Любов моя най-вярна.
Дойде времето да ми признаеш ,че с друг ме заменяш.
Ти беше вярна ,
любов ми даде.
Добре ми беше с тебе.
Прости ми мила , прости ми драга.
Не ми губи времето вече.
Ти беше вярна,
звездице мое.
Добре ми беше с тебе.
Прости ми мила, прости ми драга.
Не си губи времето с мене.
© Yoana Stamatova All rights reserved.