14 jul 2023, 9:51

Ти цялата си в моето сърце (Родино) 

  Poesía
327 3 4

Каквато си, такава те обичам,
каквато съм, обичаш ме и ти.
Пред никого така не съм се вричала,
в нозете ти са моите мечти.

 

Мен никой друг не ме е утешавал,
тъй както Ти, в най-трудните ми дни.
За себе си понякога забравям,
но Теб обичам даже през сълзи!

 

Очите Ти, най-синьото в небето,
лицето Ти, узрелите жита,
а залезите стихнали в морето,
не се описват с никакви слова!

 

И винаги когато е студено,
към Теб протягам тръпнещи ръце,
щом пламъкът Ти жив е вътре в мене,
Ти цялата си в моето сърце! 

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Липсва, с времето все по-осезаемо!
  • Липсва, нали?… И аз постоянно мисля за нея…
  • Марко, благодаря ти! 🍀
  • Очите Ти, най-синьото в небето,
    лицето Ти, узрелите жита,
    а залезите стихнали в морето,
    не се описват с никакви слова !
    Красота ! Поздрави за творбата !
Propuestas
: ??:??