Ти донесе любовта
Като сън от далечна страна,
като малка красива звезда,
като утро сияйно за мен,
ти си слънцето в новия ден.
Сякаш странни безброй чудеса
и вълшебства различни сега
ме докосват по новия път,
щом очите ти сини блестят.
Ти донесе за мен любовта,
малко щастие, нова мечта,
ти докосна сърцето с любов,
ти на всичко за мен си готов.
Нека времето само реши,
с нас да бъдат красивите дни
и със тебе ръка за ръка
най-щастливи да бъдем в света.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados