4 дек. 2021 г., 10:21  

Ти донесе любовта 

  Поэзия » Любовная
368 0 0

    

   Ти донесе любовта

 

Като сън от далечна страна,

като малка красива звезда,

като утро сияйно за мен,

ти си слънцето в новия ден.

 

Сякаш странни безброй чудеса

и вълшебства различни сега

ме докосват по новия път,

щом очите ти сини блестят.

 

Ти донесе за мен любовта,

малко щастие, нова мечта,

ти докосна сърцето с любов,

ти на всичко за мен си готов.

 

Нека времето само реши,

с нас да бъдат красивите дни

и със тебе ръка за ръка

най-щастливи да бъдем в света.

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??