посветено на С.
Ти и само ти я донесе на пръсти -
нежността в живота ми...
Един копнеж,
който времето разпръсна,
но се връща още в съня ми...
Ти донесе нежност,
защото обичах...
И запали светлините в очите ми,
една любов, след всички безразлични,
цял живот, изтече като миг...
Ти роди много усмивки,
но аз не спестих нито една,
за да я похарча днес...
Когато е толкова мълчалива сутринта,
че вали под прозорците...
Ти си само една тъга,
през която прекосиха моите очи,
една тъга, която утихна в тях...
Тъга, от която сладко боли
и която не забравям никога...
Ти донесе нежност в живота ми,
която изтече между пръстите, когато плаках,
без да успеем да я спрем,
раздадох, докато те чаках,
тази голяма, голяма любов... на света...
© Евкалипт Todos los derechos reservados