6 feb 2008, 10:12

ти и аз 

  Poesía
702 0 4

Ти.
Проклетнико такъв.
Горещо е... Усещам.
Ще се хвана пак на твойта стръв.
А не бива.
Но пак го правя.
А зная.
Този път...
Може и да се удавя.
Но ТИ!
Ти не ме оставяш.
Недей.
Ах, какъв си злодей.
Не, недей. Недей да спираш!
Продължавай да го правиш...
Ти (само) ме правиш щастлива.
Ти (си) този, който ме убива.
АЗ...
Само със тебе (чувствам се жива) съм жива.
С ТЕБ... (Този, който ме убива.)
Убий ме и ме съживи тогава.
Да изгориме заедно във ада -

да горим на онази жарава.

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??