Ти и той®
Аз обичам само него,
ти желаеш страстно мен.
Той е слънцето в небето,
ти си залеза на моя ден.
Той е огнена стихия,
ти си пепел над жарта.
Той е приказна магия,
ти си пъстрата дъга.
Той е ураган в сърцето,
ти си вятър в степта.
Той вълната е в морето,
ти си тихата река.
Той порочно е желание,
ти - спокойствие в нощта.
Той е северно сияние,
ти си бяла тишина!
© Мариана Todos los derechos reservados