1.07.2009 г., 13:39 ч.

Ти и той 

  Поезия » Любовна
667 0 10

Ти  и той®

 

Аз обичам само него,

ти желаеш страстно мен.

Той е слънцето в небето,

ти си залеза на моя ден.

 

 

Той е огнена стихия,

ти си пепел над жарта.

Той е приказна магия,

ти си пъстрата дъга.

 

Той е ураган в сърцето,

ти си вятър в степта.

Той вълната е в морето,

ти си тихата река.

 

Той порочно е желание,

ти - спокойствие в нощта.

Той е северно сияние,

ти си бяла тишина!

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??