Ти и утре пак ела при мен
така случайно, без да съм те канил.
Добре дошла си всеки Божи ден.
Заповядай! Влез! Не се смущавай!
- Добър ден, приятелю добри ми. Добре заварил!
Да поседна тук до тебе? Може ли?
Ръката ти да стисна силно в моята -
с тези думи все тъй ми отговаряй.
Заповядай! Седни! Не се стеснявай!
Ръката ми вземи, стисни я силно в твоята.
С другата ме прегърни и моля те,
устните ми с твоите доближи.
Целувай ме, не се смущавай,
така случайно, без да съм те канил.
Ти дошла си ми тази нощ на гости.
Добре дошла си и отново заповядай!
Калин Вълов
Kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Todos los derechos reservados