16 апр. 2013 г., 22:18

Ти и утре пак ела при мен... 

  Поэзия » Любовная
1224 0 1

Ти и утре пак ела при мен

така случайно, без да съм те канил.

Добре дошла си всеки Божи ден.

Заповядай! Влез! Не се смущавай!

 

- Добър ден, приятелю добри ми. Добре заварил!

Да поседна тук до тебе? Може ли?

Ръката ти да стисна силно в моята -

с тези думи все тъй ми отговаряй.

 

Заповядай! Седни! Не се стеснявай!

Ръката ми вземи, стисни я силно в твоята.

С другата ме прегърни и моля те,

устните ми с твоите доближи.

 

Целувай ме, не се смущавай,

така случайно, без да съм те канил.

Ти дошла си ми тази нощ на гости.

Добре дошла си и отново заповядай!

 

Калин Вълов

Kalin-valov.hit.bg

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??