1 abr 2011, 21:27  

Ти имаш ли 

  Poesía » De amor
1142 0 2

Ти имаш ли име или кръстих те аз когато те видях

ти имаш ли дом или все в сърцето ми живя

ти имаш ли някъде близки или мой си единствено мой

ти имаш ли всичко или си всичко което съм аз...

 

Ти имаш ли едничка дума да ме усмихнеш

ти имаш ли едно сърце да ме зарадваш

ти имаш ли усмивката която ме замайва и въздига

ти имаш ли цялата сила да бъдеш влюбен

 

Ти имаш ли ръце да докосваш студения лед

ти имаш ли малко смелост да казваш истини

ти имаш ли устни да целуваш... някоя

ти имаш ли своето аз или аз те измислих

 

Ти нямаш ти си моето вечно боледуване!

© Силвия Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??