26 jun 2009, 13:53

Ти искаш... 

  Poesía
595 0 7

Ти искаш руса да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш слаба да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш кротка да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш глупава да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш, но няма да бъда

такава, каквато не съм!

© Юлия Работова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??