Jun 26, 2009, 1:53 PM

Ти искаш... 

  Poetry
594 0 7

Ти искаш руса да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш слаба да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш кротка да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш глупава да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш, но няма да бъда

такава, каквато не съм!

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??