26 июн. 2009 г., 13:53

Ти искаш... 

  Поэзия
593 0 7

Ти искаш руса да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш слаба да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш кротка да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш глупава да бъда,

но аз такава не съм.

Ти искаш, но няма да бъда

такава, каквато не съм!

© Юлия Работова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??