Ти, който не си за мен -
не ме дръж будна в съня си.
Ти, който не си за мен -
не разказвай на звездите смеха ми.
Ти, който не си за мен -
не вярвай, кълна се в лъжливи истини.
Ти, който не си за мен -
защо спиш между мен и мъжа ми?
Ти, който не си за мен -
спри да търсиш утеха в плътта ми.
Ти, който не си за мен -
аз не съм любовта, не съм и смеха ти.
© Натали П. Todos los derechos reservados