Jan 17, 2018, 3:41 PM

Ти, който не си за мен - забрави ме 

  Poetry » Love
468 0 2

Ти, който не си за мен -

не ме дръж будна в съня си.

Ти, който не си за мен -

не разказвай на звездите смеха ми.

Ти, който не си за мен -

не вярвай, кълна се в лъжливи истини.

Ти, който не си за мен -

защо спиш между мен и мъжа ми?

Ти, който не си за мен -

спри да търсиш утеха в плътта ми.

Ти, който не си за мен -

аз не съм любовта, не съм и смеха ти.

© Натали П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??