27 ago 2009, 9:36

Ти, която... 

  Poesía
515 0 7

Зад ветрило пъстро

криеш си лицето.

Рано или късно

ще го видя.Ето –

две усмивки мои,

моля те, вземи ги!

В сънищата твои,

мила, прибери ги!

Две целувки-жарава –

да те будят нощем,

белег да оставят

и да искаш още.

 

Вятърът игрив

отнесе го ветрилото.

Дъждецът милостив

изми червилото.

Остана ти, която

всяка нощ сънувах.

Уплашен от властта ти –

тази нощ будувах...

 

 

 

 

 

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??