омразо
ти ли си
въпросната
от ОБИЧ
още недокосната
.....................................
ти ли си
омразо
въпросната
още
от ЛЮБОВ
недокосната
© Стоян Минев Todos los derechos reservados
По Довереница (Дочка Василева) -
„Обич
ти ли си
над омразата
издигната “ :
ти ли
над омразата
издигната си
ОБИЧ
.................................................................................
Над омразата! ли ТИ! издигната си, ОБИЧ?!...
Над омразата издигната си ТИ! ли, ОБИЧ?!... !
Още веднъж благодаря! !